americanwine.dk
Åbent hus:
Fredag d. 16. november kl. 15-18 og lørdag d. 17. november kl.14-16

Amerikansk vinlager: Tuborg Parkvej 10, 2900 Hellerup, Kør ned i parkeringskælderen.
…
Persondatapolitik

Hos americanwine.dk indsamler vi udelukkende oplysninger som er relaterede til det nyhedsbrev vi sender til dig. Vi registrerer ingen følsomme personlige oplysninger om dig.

Nyhedsbrev
Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve giver du os udelukkende dit navn, evt. firmanavn og din e-mail adresse. Disse er nødvendige for at vi kan sende nyhedsbrevet til dig. Der vil i alle nyhedsbreve være mulighed for at afmelde dig nyhedsbrevet.
Når du åbner nyhedsbreve fra os, registrerer vi, om du har åbnet nyhedsbrevet. Vi registrerer dato og tidspunkt for hvornår du åbnede nyhedsbrevet.

Americanwine.dk’s hjemmeside
Når du bruger americanwine.dk’s hjemmeside bliver visse oplysninger logget automatisk.
Vi bruger cookies både sessionscookies (bruges kun indtil du lukker din browser) eller resistente cookies (bruges indtil du eller din browser sletter dem).
Vi bruger udelukkende cookies for at kunne forbedre din navigation på vores hjemmeside – brug af menu og styring af hvor på hjemmesiden du er.

Lagring af oplysninger
Americanwine.dk er baseret i Danmark og vi har vores hjemmeside hostet gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler og vores nyhedsbreve udsendes af onsite.dk.
Ønsker du ikke længere, at vi skal have dine personoplysninger, kan du udover at afmelde dig via nyhedsbrevet, også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse keld@americanwine.dk
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Tilsyn og klagemuligheder
Vores tjeneste er underlagt Persondatalovens – og fra maj 2018 Databeskyttelseslovens og Data-beskyttelsesforordningens -  bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Lovgivningen administreres af Datatilsynet. Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af eller ved anden interaktion med americanwine.dk, kan du klage til Datatilsynet over den anlagte praksis.
Datatilsynets kontaktoplysninger fremgår nedenfor:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Telefon: 3319 3200
Copyright. 2016.

americanwine.dk ved Keld Johnsen · Tuborg Parkvej 10 · 2900 Hellerup · keld@americanwine.dk


Facebook