americanwine.dk
Åbent hus:
Fredag 24. November kl. 15-18 og lørdag d. 25. November kl. 14-16


Amerikansk vinlager: Tuborg Parkvej 10, 2900 Hellerup, Kør ned i parkeringskælderen.
Begrænset antal pladser tilbage: Luksus julemiddag med top vine på Le Sommelier

Torsdag d. 7. December  
kl. 18.00-23.00

Restaurant Le Sommelier
Bredgade 63
1260 København K

 
 
Vi gentager succesen og afholder årets julemiddag på Le Sommelier. I år har jeg lejet hele restauranten grundet den store efterspørgsel sidste år. Dette betyder at du/I kan deltag i årets julemiddag, både hvis i blot er et par stykker der ønsker at nyde en god middag eller hvis i er et større selskab fra firma eller lign.
Le Sommelier anses for at være en bastion indenfor fransk gastronomi i Danmark og restauranten leverer altid gennemførte franske brasserie retter.
Menuen er ikke fastlagt endnu men med et stærkt hold i køkkenet kan det kun blive godt! Der loves en lækker juleinspireret middag med fransk touch selvfølgelig. En del af mine top vinfolk har leveret nogle af deres bedste vine til gode julepriser til denne aften.
Så en aften med skøn mad og lækre vine!
 
Menuen vil blive sendt ud så snart den er klar men her er topvinene der vil blive serveret

 
Velkomst
Larry Mawby, Grace Rosé Magnum, Michigan

Larry Mawby var en af de første vinproducenter i USA til at forstå sammenhængen mellem jordbund, klima og dyrkning, som garvede vinproducenter i Champagne har kendt til i årevis.
Larry Mawby fandt et sted i staten Michigan hvor forholdende var næsten identiske med Champagne og besluttede sig derfor for at prøve at lave sparkling wine i USA – og det er lykkedes må man sige! I dag er Larry Mawby en af de bedste sparkling wine producenter i USA.

 
Forret
Kistler Winery, McCrea Vineyard, Chardonnay, 2014,Sonoma Valley

Kistler Vineyards er en lille familieejet vingårde og en af de bedste vingårde i USA. Parker siger bl.a. om vingården ” If the Kistler Winery could be magically transported to the middle of Burgandy’s Côte d’Or, it would quickly gain a reputation as glorious as any producer of Burgandy grand crus”. Denne Kistler Chardonnay får 95 point af Parker.
 
Mellem ret
Illahe Winery, Bon Sauvage, Pinot Noir 2015, Oregon,

Illahe Vineyard er en lille kult vingård i Oregon som producerer små mængder af lækre og gennemførte Pinot Noir vine. Alt laves på økologisk og gammeldags manér. Her er derfor ingen manipulation med vinen og dette giver rustikke og raffinerede Pinot Noir vine, som ikke ses mange andre steder.
 
Hovedret
Andrew Will Winery, Ciel du Cheval 2012, Washington State

Andrew Will er en af de bedste vinproducenter fra Washington State. Vingården er indbegrebet af en kult vingård da der kun fremstilles et meget lille antal af Andrew Wills vine og næsten ingen eksporteres. Parker giver denne vin 95 point og siger ”Gorgeous wine…its another beauty!”
 
Dessert
Dessertvin afhængig af desserten
 
Kaffe med avec

 
Germain-Robin, Millon Freeman, Californien
Germain Robins blev grundlagt i 1982 af Hubert Germain-Robin og Ansley Coale. Hubert
Germain-Robin ønskede at lave brandy, som det blev gjort i gamle dage ved hjælp af ældgamle
håndmetoder.
Germain Robins er i dag et af de bedste brandy destillerier i USA og huset laver de bedste og mest elegante brandy’er.

 
Pris pr. person 995  kr.
Er i grupper på 10-40 personer, kan i reservere jeres eget separate lokale

Tilmelding sker via mail til keld@americanwine.dk
Copyright. 2016.

americanwine.dk ved Keld Johnsen · Tuborg Parkvej 10 · 2900 Hellerup · keld@americanwine.dk


Facebook